Sök
SE DK NO

NORMA

Denna möbelfamilj har fått sitt namn efter stjärnbilden NORMA som betyder vinkelhake. De läckra ståldetaljerna varvas i vinkel med det mjuka lärkträet och ger NORMA sitt karaktäristiska uttryck. Dessutom är sammansättningen av runda stålrör och inslag av smala ståldetaljer en oslagbar kombo.

NORMA är en av våra största och mest efterfrågade möbelfamiljer. Du hittar allt från bänkar, soffor och bord i olika storlekar till bargrupp, planteringskärl och papperskorg. Helt enkelt allt du kan behöva när du ritar din nästa utemiljö.

Vi vill speciellt lyfta fram NORMA Snurrstol i rampljuset. Snurrstolen finns i fyra olika modeller och är en stor favorit i många bostadsområden, parker och andra härliga rekreationsmiljöer. En perfekt parkstol där du kan slå dig ner och sakta snurra runt för att ta in hela panoramautsikten.

När du skissar på nästa projekt kanske du använder en vinkelhake för att få till de där exakta måtten? Med NORMA kan du skapa fantastiska mötesplatser i både privata och offentliga utemiljöer.