Sök
SE DK NO

Väderskydd

Ett av svenskarnas favoritsamtalsämne är vädret. Och det verkar som om det alltid finns lite mer att önska från vädergudarna. Antingen är det för varmt eller för kallt, för blåsigt eller regnigt. Därför är det så bra att det finns rejäla och hållbara väderskydd så att du kan vistas mer utomhus utan att påverkas negativt av vädret.

Ett skärmtak, en parasoll eller en rejäl pergola ger din utemiljö ännu fler användningsområden och möjligheter till härligt umgänge. Takskärmarna skyddar bra mot väder men är inte fulltätade i skarvarna. Viss nederbörd kan droppa igenom. Genom att välja anti-graffiti-lack kan du placera väderskydden även i offentliga utemiljöer där slitaget ofta är högre.

Mobilis Designs olika väderskydd består av parasoller, skärmtak och fantastiska pergolas i olika storlekar och färger. Parasollerna gjuts ner 50 cm i marken, skärmtaken likaså. Våra pergolor finns i tre olika storlekar och du kan välja mellan bultning och nedgjutning med betongfundament.

Med Ballota System Pergolor kan du skapa en ombonad och trevlig utemiljö med hjälp av väggsektioner i olika design. Alla väggsektionerna passar till alla Ballota System Pergolor och du kan mixa och välja olika design på exempelvis gavel och baksida.