Sök
SE DK NO

Stolar

En stol är en sittplats för bara en person och i vårt sortiment finns uttrycksfulla stolar både med och utan armstöd. Här har du chansen att få en stund för dig själv. Utbudet är stort och stilarna många. Vi hoppas du kan välja! Annars finns vi här och hjälper dig om det blir för svårt!

Utestolar hos Mobilis Design

Mobilis Designs utestolar har många uttryck och stilar. Med vårt breda utbud hoppas vi att du ska hitta den design som passar ditt utomhusprojekt. Lätta eller robusta, med mycket eller lite färg. Allt beror på var du ska placera din nya utemiljö och vem som är tänkt att sitta där och hur länge. En loungestol funkar bra vid havet när du ska titta på solnedgången och på innergården vill du kanske ha en karmstol till farmor. En utestol med armstöd ger extra stabilitet och du sitter tryggt och säkert.

En utestol kan verkligen höja intrycket av en modern och komfortabel utemiljö. Varva stolar med pallar och bänkar så du får en härlig mix ur just den möbelfamilj du fastnat för. Hos oss hittar du ett brett utbud av stolar med samma höga kvalitet som övriga möbler i sortimentet. Med våra noga utvalda material sitter du alltid bekvämt och säkert i en utestol från Mobilis Design.