Sök
SE DK NO

Bord

Ett bords funktion är oftast som avställningsyta för föremål. Mobilis Design har bord med plats för mellan två och upp till åtta personer och finns i många former; runda, fyrkantiga, höga barbord och ståbord. Vid ett parkbord kan många umgås tillsammans. Kanske tar du och ditt sällskap med er en picknickkorg med godsaker eller köper thaimat från närmaste kvarterskrogen? Oavsett så hoppas vi att ni får en trevlig stund tillsammans.

Parkbord hos Mobilis Design

Våra parkbord är gjorda för att stå emot tidens tand och vädrets makter. De material vi använder vid tillverkningen är noga utvalda för att klara tuffa utmaningar från klimat och yttre påfrestningar. Kvaliteten tummar vi inte på! Vissa träslag får en snygg patina med åren, andra måste underhållas för att behålla sin fina yta.

Ett bord utomhus kan vara så mycket mer än ett traditionellt parkbord. Vi har låga och höga loungebord i läckert lackerad stål för din loungehörna. I sortimentet finns även höga barbord, låga runda bord, fyrkantiga ståbord och trapetsformade picknickbord, allihop anpassade för utomhusbruk.

Ett parkbord finner sin plats nästan över allt. För de som är på resande fot behövs bord och sittplatser på rastplatser och vid parkeringsplatser. Här kan du ta en paus i lugn och ro och äta lite mellanmål från din medhavda matsäck. Medan barnen leker på lekplatsen är det skönt för trötta föräldrar att ha bord och stolar att sitta vid och kanske samtala med andra föräldrar. Är du ute och rastar hunden kan det vara skönt att ta en paus och sitta ner en stund. Ett bord i parken är alltid välkommet!