Sök
SE DK NO

Skulpturer

Skulpturer utomhus i offentlig miljö ger en extra, nästan magisk dimension till mötesplatser som parker och torg. En skulptur uppfyller ett estetiskt syfte snarare än att ha en materiell funktion. De berikar våra sinnen, skänker glädje och avkoppling där fantasin får ta över en stund i en annars hektisk tillvaro.

Cortenskulpturerna består av små polygoner, tvådimensionella geometriska figurer, sammansatta till fantastiska konstverk. Utseendet skiftar när solen vandrar över himlen och belyser vissa polygoner och lämnar andra i skugga. Dessa tredimensionella konstverk kan placeras i alla utemiljöer, parker, på torg, i bostadsområden eller rekreationsmiljöer där de kommer att tjäna sitt syfte att berika våra liv under många år.

Skulpturerna i familjen FIGURAS är tillverkade av cortenstål och får med tiden en dekorativ djupt rödbrun nyans. Till skillnad från vanligt stål har cortenstålet väderbeständiga kvaliteter och egenskaper som ger en skyddande patina i stället för att rosta sönder. Ett uttrycksfullt, levande och hållbart material som inte kräver något underhåll, bara din uppmärksamhet.