Sök
SE DK NO

Planteringskärl

I alla Mobilis Designs produktfamiljer ingår ett eller flera planteringskärl så att du lätt kan skapa gröna och blommande oaser i din utemiljö. Stora, små, runda och fyrkantiga blomlådor i olika material och ytskikt ger färgklickar i alla offentliga miljöer. Planteringskärlen kan varieras i det oändliga och även byggas samman som moduler för att skapa avgränsningar eller bädda in en rastplats eller fikahörna.

Planteringskärl hos Mobilis Design

Planteringskärl i offentliga miljöer är inte bara trevliga att se på med all sin blomsterprakt, de är även ett viktigt inslag för honungsbin och andra insekter som livnär sig på blommornas nektar. I vissa fall kan det löna sig att plantera perenna växter i sina planteringskärl. Då behöver du inte plantera nya växter varje år och de kräver mindre bevattning. Det ska ju vara så enkelt som möjligt att sköta.

Planteringskärl för företagsmiljöer är alltid populärt. Det ser välkomnande ut med några blomlådor utanför entrén eller på atriumgården där du kanske håller ett möte med några nya kunder. Annars är det nog det klassiska planteringskärlet i bostadsområdet och på torget mitt i byn man först associerar till. Det är ett trevligt och välkommet inslag i gatubilden med lite grönt som bryter av mot grå betong.

Oavsett vilket syfte du har med dina planteringskärl kommer de garanterat att bli väl mottagna. I Mobilis Designs sortiment kan du välja och vraka bland runda, fyrkantiga, ovala eller trapetsformade planteringskärl för offentlig miljö. Vårt stora utbud av design och material gör att du kan kombinera ihop din egen skräddarsydda utemiljö med soffor, bord, stolar och planteringskärl helt i din egen smak.