Sök
SE DK NO

Soffor

En soffa hos Mobilis Design har oftast arm- och ryggstöd, annars kallar vi det en bänk. Det är kanske inte solklart men vi har grunnat lite på detta och kommit fram till dessa benämningar. Bara för att vi gillar möbler. Soffor passar utmärkt för avkoppling och umgänge, både utomhus och inomhus. Man kanske sitter lite längre och filosoferar i en soffa än på en bänk? Utmed strandpromenaden, i parken eller på torget. Våra parksoffor är 150 eller 180 cm långa, alltså 3-sits eller 4-sits, och utbudet är stort så du hittar säkert din favorit. Annars kontaktar du oss så hjälper vi dig att välja rätt soffa för just ditt utomhusprojekt.

Parksoffor hos Mobilis Design

En parksoffa får utstå mycket under sin livstid. Många rumpor ska sitta här och det ställer stora krav, både på konstruktionen och materialet. Det finns utemiljöer som är riktigt tuffa och det måste våra soffor stå pall för. Sen har vi det nordiska klimatet som ibland inte är att leka med. Sol, vind och vatten bidrar till slitage och nedbrytning som våra material måste klara av. Därför har vi på Mobilis Design noga valt ut våra tillverkare som bara jobbar med certifierade och hållbara råvaror.

Det ligger mycket kärlek i tillverkningen av våra parksoffor. Passionerat hantverk ger kvalitet och komfort, det är vi övertygade om. Kvalitet går hand i hand med säkerhet. Grejorna måste hålla och inte gå sönder. Sen måste man alltid sköta underhållet på plats. Det kommer man aldrig ifrån.

Komfort är viktigt för trivseln och att samlingsplatsen faktiskt ska inbjuda till att sitta en längre stund. En parksoffa som man får träsmak av efter bara ett litet tag vill ju ingen sitta i. Här spelar designen en viktig roll, där sittytor och ryggstöd är optimerade för härlig sittkomfort.

Placeringen av parksoffor ute i bostadsområden, stadsmiljö och rekreationsområden bidrar till att öka samvaron mellan människor. Kanske är du ute på promenad med hunden och sätter dig ner på en skön soffa ett tag för att vila benen. Strax dyker det upp en annan hundägare och ett samtal tar sig början. Så en parksoffas sociala betydelse ska inte underskattas.