Sök
SE DK NO

Om Mobilis Design

 

MOBILIS DESIGN
Sedan 1986 har vi jobbat mycket aktivt ute på fältet tillsammans med er, våra kunder, för att finna den ultimata lösningen för just ert projekt, oavsett om det har gällt lekplatser, parker eller sport- och idrottsplatser. Tillsammans med alla er arkitekter, projektörer, anläggare och beställare har våra engagerade medarbetare kvalitetssäkrat design och funktion och lyssnat på önskemål och förslag på förbättringar. Det nära samarbetet har gjort att vi tagit tillvara mängder av idéer och uppslag genom åren. Till slut kände vi att vi måste göra verklighet av alla dessa fina idéer. Så vi skapade Mobilis Design – produkter för naturliga utemiljöer med människor och möten i fokus. Mobilis Design är ett varumärke skapat av Tress Sport & Lek.

KVALITET & DESIGN

Kvalitet är alltid vårt huvudfokus när vi lanserar nya produkter och Mobilis Design är inget undantag. Med utgångspunkt i den europeiska lärken har vi tagit fram helt nya designmöbler för alla typer av offentliga och privata utemiljöer. Med siktet inställt på synbar kvalitet och funktionell design har Mobilis Design nu sett dagens ljus. Vi är så glada att här kunna presentera resultatet av vårt samarbete för er!

Och det stannar inte vid detta. Vi hoppas att vi även framöver tillsammans kommer att utveckla nya produkter baserade på önskemål, idéer och vår gemensamma erfarenhet av utemiljöer. Vi uppskattar samarbetet med er och välkomnar era idéer så att vi tillsammans kan ta tillvara all kunskap som finns därute.

Mer om Miljö & Kvalitet >

STJÄRNBILDER

Vi har valt att namnge våra produktfamiljer efter de latinska namnen på olika stjärnbilder. Att jobba med linjer, vinklar, cirklar och definierade områden liksom stjärnornas inbördes placering och förhållande till varandra tyckte vi var en intressant parallell när man tänker på möblering och inredning av offentliga rum.

Kopplingen till latinet har vi också i namnet, där Mobilis betyder rörlig. Vi har utvecklat dessa möbler för människor i rörelse - mellan hemmet och jobbet, skolan och fritidssysselsättningen och kanske en semesterresa ibland. På vägen dit behöver vi ibland ta en paus, sätta oss ner och reflektera lite innan vi rör oss vidare. Så vi hoppas och tror att många människor ska hitta sin favoritplats i någon av våra möbler från Mobilis Design.

Mobilis Design - En plats i rörelse

Kontakta oss