Sök
SE DK NO

Papperskorgar

Papperskorgar i offentliga miljöer, vars uppgift är att hålla rent och snyggt, är inte alltid så trevliga att titta på. Mobilis Designs papperskorgar gör sitt jobb med den äran och är dessutom stilrena! Med kombinationer av olika material såsom lärk, betong och stål i olika färger är de som små färgklickar i din utemiljö utan att tulla på funktion eller tillgänglighet. Dessutom ingår en inre soptunna till alla våra papperskorgar så att de är enkla att tömma.

Papperskorgar hos Mobilis Design

Om du planerar att anlägga en ny offentlig utemiljö är papperskorgar ett måste. Finns det bara någonstans att slänga skräp så är de flesta människor väldigt duktiga på att hålla ordning efter sig. Och nu när det finns så många uttrycksfulla modeller att välja mellan, så behöver inte papperskorgen döljas som ett fult objekt i bakgrunden. Nä, fram med fina designade papperskorgar i din utemiljö!

Vill du ha en rund eller fyrkantig papperskorg? Helt i plåt i någon vacker färg eller kanske en papperskorg i betong? Öppningen i toppen eller från sidan? Oavsett vilken du väljer finns det alltid en hel produktfamilj i samma design att tillgå. Skapa en utemiljö som är lätt att hålla ren och snygg med papperskorgar från Mobilis Design!