Sök
SE DK NO

Möbelset

Mobilis Design erbjuder kombinationer av produkter i möbelset. En pall med ett planteringskärl eller några bänkar med en rumsavdelare kan ge ett helt nytt uttryck när du till exempel vill skapa inspirerande rum i din utemiljö. Välj bland våra unika bänkset och bargrupper om du vill sätta avtryck i utemiljön. VIRGO och SCORPIUS produktfamiljer har möbler som på ett eller annat sätt sitter ihop, men du kan naturligtvis para ihop vilka möbler du vill till ditt utemiljöprojekt.

Bänkset och bargrupper hos Mobilis Design

Vi är otroligt stolta över våra bänkset och bargrupper som verkligen sticker ut. Barmiljöerna är lättplacerade, färgrika och attraktiva för alla utemiljöer, oavsett vilket projekt du håller på med. De inbjuder till möten mellan människor som gärna hänger en stund över en fika eller medhavd lunch. Eller tänk dig några fräcka bargrupper utspridda i skuggan under några träd på en skolgård.

Att kombinera ihop olika möbeldelar till en ny möbel med ett helt nytt uttryck är något vi tycker är spännande. Ibland får det nya möbelsetet även en helt ny funktion. Se bland annat våra VIRGO Bänkar med rumsavdelare och SCORPIUS Bänkset med planteringskärl. Vi kommer garanterat att fortsätta skapa nya möbelset med unik design.

En bargrupp passar in överallt, i stadsparken, på torget eller i ditt bostadsområde. Välj och vraka bland våra trendiga bargrupper för alla utemiljöer och vi garanterar att det kommer att bli en välbesökt plats. Tillsammans med cykelställ, papperskorgar och planteringskärl kan du skapa en härlig utemiljö för samvaro där stressade människor kan pusta ut en stund.