Sök
SE DK NO

Bänkar

En bänk är en soffa utan arm- och ryggstöd. Åtminstone hos oss på Mobilis Design. Parkbänk, ljugarbänk eller sittbänk? Här finns det plats för alla oavsett om du bara vill vila, läsa nyheterna eller äta din medhavda lunch. Måtten på våra bänkar varierar från ca 80 cm på våra bänkmoduler upp till 280 cm på våra loungebänkar. Hur mycket bänk behöver du?

Parkbänkar hos Mobilis Design

När man tänker på parkmöbler associerar man oftast till en klassisk parkbänk. Men idag kan en parkbänk vara så mycket mer än bara en bänk utomhus. Det finns loungebänkar, bänkmoduler, sittbänkar och många fler typer att välja på. Det finns bänkar man ligger på och bänkar man sitter på. Runda, fyrkantiga, halvcirklar och trapetsformade. Vi hoppas du ska hitta din favorit bland alla våra bänkar för utemiljö.

I en park eller ett rekreationsområde där många människor är i rörelse uppstår också ett behov av att kunna sätta sig ner och koppla av. Allt från en enkel ensam parkbänk till hela utegrupper med soffor, bord och utestolar kan göra stor skillnad. Att komplettera med papperskorgar och cykelställ ökar också användningen av stadens gemensamma områden, vilket i sin tur gör att invånare och turister spenderar mer tid utomhus, tillsammans. Och social samvaro med andra människor mår vi alla bra av. För att inte tala om frisk luft!

Säkerhet och kvalitet är lika viktiga. Det räcker inte att kvaliteten är god om inte produkterna håller ihop över tid, och är säkra för de som ska nyttja bänken. Vi har lagt mycket tid på att göra våra parkbänkar säkra. Det kan du lita på. Sen måste man givetvis underhålla produkterna när de väl står på sin plats utomhus.