Sök
SE DK NO

Pallar

En sittmöbel utan arm- och ryggstöd kallas pall. Vi på Mobilis Design älskar pallar och har både låga pallar och höga barpallar. Tunga, lätta, runda, fyrkantiga, enkla eller massiva pallar, du väljer! I sortimentet finns även sittmoduler i form av pallar i olika storlekar och former. Höga och låga pallar kombineras till helt unika utemiljöer där du kan bryta av med planteringskärl för en grönare känsla. Kanske väljer du olika färg på pallarna. Våga lek med färg och form!

Utepallar hos Mobilis Design

Hos Mobilis Design hittar du ett brett utbud av utepallar i många olika stilar. Hitta din favorit och kombinera ihop en unik utemiljö med möbler ur hela vårt sortiment. Några enstaka pallar kan vara ett bra komplement till en möbelgrupp utomhus. Lite enklare att bara slå sig ner en stund. Flera olika pallar kan kombineras till en större sittyta som ger plats för fler. En pall kan vara en liten detalj i en större helhet, men vissa pallar har en tendens att ta plats utan att vara skrymmande, bara genom sin modiga design.

Våra unika modulsystem finns i flera olika modeller. Produktfamiljerna AQUILA och DELPHINUS har både höga och låga pallar. AQUILA-familjens design är mer åt det kantiga trapetsformade hållet och DELPHINUS-familjen är rund och go. Alla utepallarna håller högsta kvalitet och finns att välja i många olika RAL-färger.

Barpallar är ett släkte för sig själva. Höga och stolta står de där i all sin färg och prakt. Redo att stötta dig när du behöver en plats att hänga ett tag. Kombinera barpallarna med ett barbord och du har en given samlingsplats för alla människor i farten som behöver någonstans att äta sin lunch eller dricka sitt kaffe. I vårt sortiment hittar du många häftiga bargrupper med fyra barpallar och ett barbord som ett set. Vilken design väljer du?