Sök
SE DK NO

Cykelställ

Ett cykelställ från Mobilis Design är inte bara ett cykelställ utomhus, det är en skulptur i sig själv. För en eller flera cyklar och ibland även med en praktisk avlastningsyta att ställa väskan på medan du låser fast cykeln. Så nästa gång du ska ta en tur längs havet eller bara ett snabbt ärende in till stan, ta cykeln, det finns alltid en plats att ställa den på.

Cykelställ hos Mobilis Design

Glöm tråkiga traditionella cykelställ i stålgrått! Hos Mobilis Design hittar du ett brett utbud av trendiga och nyskapande cykelställ för utomhusbruk i alla typer av offentliga miljöer. Många av våra cykelställ ser ut som små statyer eller skulpturer och behöver inte döljas bakom en busskur eller husvägg. När du vill ha det där lilla extra ska du välja cykelställ från Mobilis Design!

Många väljer idag att ställa bilen och ta cykeln istället, både för motionens skull men också för miljön. För att främja detta är det viktigt att montera upp cykelställ på alla de platser som människor rör sig mellan. Att veta att det finns en säker och bra cykelparkering i anslutning till där människor pendlar, bor och jobbar kan vara avgörande om man väljer kollektivtrafik eller inte.

Vi har både låga och höga cykelställ i sortimentet. Ett högt cykelställ passar bra när man vill ha fastlåsning uppe i ramen för att förhindra eller fördröja en stöld. Stöldrisken sjunker om du fäster ett rejält cykellås kring ramen och cykelstället.

Många av våra cykelställ kan med fördel även användas som avgränsningar mot omkringliggande miljöer. Då får du två funktioner i en och har därmed löst en del i ditt projekt med att skapa en välfungerande utemiljö. Några väl valda cykelställ kan även fungera som inramning av din nya uteplats där allt har samma design. Snyggt och inbjudande!