Sök
SE DK NO

Köpvillkor för dig som handlar genom ett företag

 

ALLMÄNT
Vi vill hälsa dig varmt välkommen som kund hos oss på mobilisdesign.se och hoppas att du ska bli nöjd med din köpupplevelse.
Här har vi samlat alla villkor som gäller vid köp på mobilisdesign.se.

Har du frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss direkt. Enklast når du oss på vår e-post: kontakt@mobilisdesign.se, så lovar vi att svara så snabbt vi kan.

Våra telefontider och öppettider hittar du här.

PRISER
Alla våra priser visas exklusive moms när du handlar som företag. Om du vill se priserna inklusive moms, klickar du i ”Privat” längst upp till höger på vår webbsida.

BESTÄLLNING
Beställer gör du online på mobilisdesign.se. Har du specifika frågor om någon produkt kan vi hjälpa dig med din order via e-post eller telefon. När du slutfört din order skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. Var noga med att kontrollera att du angett rätt uppgifter.

Mobilisdesign.se reserverar sig för eventuella fel i informationen och specifikationen på samtliga produkter i sortimentet.

Beställningar som görs av personer under 18 år bedöms som kontantköp och måste ha målsmans godkännande. Om vi misstänker falska beställningar eller andra bedrägeriförsök kommer ärendet att polisanmälas direkt.

BETALNING
När du lägger din order online kommer du blir kontaktad av supporten med ett totalpris för varor + frakt som beräknas specifikt för varje order. Efter det skickas en e-faktura på totalbeloppet direkt från oss på mobilisdesign.se till din e-postadress.

Vid köptillfället kommer vi att göra en kreditprövning. Skulle det visa sig att ditt företag inte är kreditvärdigt kontaktar vi dig direkt efter din beställning, vilket i vissa fall kan innebära att du då får göra en förskottsbetalning.

PERSONUPPGIFTER
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning (GDPR). När du slutför ett köp på mobilisdesign.se godkänner du att dina angivna uppgifter så som namn, adress, e-post, telefonnummer och i vissa fall personnummer sparas hos oss. Vill du läsa mer om hanteringen av dina personuppgifter hittar du det här.

LEVERANSER
Vi behandlar din order så fort vi kan. Normalt sett skickar vi din vara så att den levereras inom 4–6 veckor.

Varje order beräknar vi fraktkostnad för, efter din beställning för att kunna erbjuda bästa möjliga pris.

RETUR
Om du av någon anledning vill returnera din vara ska du alltid kontakta oss först. Returfrakten står du som kund för såvida det inte gäller en reklamation. Varan måste skickas tillbaka i oförändrat skick i originalförpackningen.

REKLAMATION
Vi på mobilisdesign.se står för returfrakten om det skulle vara något fel på din vara. Kontakta oss direkt om du vill reklamera en vara, så hjälper vi dig hela vägen.

Saknar du någon information? Kontakta oss direkt så hjälper vi dig mer än gärna!