Sök
SE DK NO

Köpvillkor för dig som handlar som privatperson

 

ALLMÄNT
Vi vill hälsa dig varmt välkommen som kund hos oss på mobilisdesign.se och hoppas att du ska bli nöjd med din köpupplevelse.

Här har vi samlat alla villkor som gäller vid köp på mobilisdesign.se.

Har du frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss direkt. Enklast når du oss på vår e-post: kontakt@mobilisdesign.se, så lovar vi att svara så snabbt vi kan.

Våra telefontider och öppettider hittar du här.

När du handlar som konsument via internet så gäller följande:

  • Konsumentköplagen (1990:932)
  • Lagen om distans- och hemförsäljningsavtal (2005:59)
  • Dataskyddsförordningen (GDPR)
  • Lag om elektronisk handel och andra informationssamhällets tjänster (2002:562)

PRISER
Alla våra priser visas inklusive moms. Handlar du som företag och vill se priserna exklusive moms, klickar du i ”Företag” längst upp till höger på vår webbsida.

BESTÄLLNING
Beställer gör du online på mobilisdesign.se. Har du specifika frågor om någon produkt kan vi hjälpa dig med din order via e-post eller telefon. När du slutfört din order skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. Var noga med att kontrollera att du angett rätt uppgifter.

Mobilisdesign.se reserverar sig för eventuella fel i informationen och specifikationen på samtliga produkter i sortimentet.

Beställningar som görs av personer under 18 år bedöms som kontantköp och måste ha målsmans godkännande. Om vi misstänker falska beställningar eller andra bedrägeriförsök kommer ärendet att polisanmälas direkt.

BETALNING
När du lägger din order online kommer du blir kontaktad av supporten med ett totalpris för varor + frakt som beräknas specifikt för varje order. Efter det skickas en e-faktura på totalbeloppet direkt från oss på mobilisdesign.se till din e-postadress.

Så fort vi kan se att fakturan är betald skickas dina varor.

PERSONUPPGIFTER
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning (GDPR). När du slutför ett köp på mobilisdesign.se godkänner du att dina angivna uppgifter så som namn, adress, e-post, telefonnummer och i vissa fall personnummer sparas hos oss. Vill du läsa mer om hanteringen av dina personuppgifter hittar du det här.

LEVERANSER
Vi behandlar din order så fort vi kan.

Alla produkter du hittar på mobilisdesign.se tillverkas efter att du har lagt din order och har fått en orderbekräftelse med pris för frakt. Vi skickar varan så fort ordern är färdigbehandlad och den är normalt hos dig inom 4–6 veckor.

Vi samarbetar med DHL. Var noga med att kontrollera att du angivit korrekt telefonnummer så att din leverans kan aviseras via sms.

ÅNGERRÄTT
Om du inte är nöjd med ditt köp hos mobilisdesign.se har du alltid 14 dagars ångerrätt efter att du mottagit din vara.

Ditt köp är avslutat först när du fått hem och godkänt dina varor. Du har rätt att bryta förpackningen för att kontrollera så att varan är korrekt och felfri. Du kan alltid häva ditt köp.

RETUR
Om du av någon anledning vill returnera din vara ska du alltid kontakta oss först. Returfrakten står du som kund för såvida det inte gäller en reklamation.

REKLAMATION
Kontakta oss direkt om du vill reklamera en vara, så hjälper vi dig hela vägen. Mobilisdesign.se följer konsumentköplagen vid eventuella reklamationer. Den kan du läsa mer om här.

Vi på mobilisdesign.se står för returfrakten om det är något fel på din vara.

Saknar du någon information? Kontakta oss direkt så hjälper vi dig mer än gärna!