Sök
SE DK NO
30 augusti 2019

På mässa i Danmark!

Tress Sport & Lek i Sverige åkte till parkmässan Have & Landskab´19 i Danmark där våra danska kollegor visade Mobilis Designs parkmöbler live för första gången.

Vilken härlig dag vi hade igår i Slagelse i Danmark! Vi tog bron över till Danmark och besökte Have & Landskab´19, Skandinaviens största fackmässa för den gröna branschen. God stämning och härligt väder mötte oss när vi klev in genom grindarna. Här visades allt från stora trädgårdsmaskiner till minsta lilla planta i snygg kruka. Våra kollegor i Danmark hade en monter i Sport & Lek-delen där de bland annat visade våra bordtennisbord för utomhusbruk och modeller av populära Boulder Rocks och Omnistadium.

Vi traskade vidare till Torget där olika företag visade upp sina produkter inom park- och stadsmiljö. Här fanns då anledningen till vår resa; nämligen världspremiären av vårt nya varumärke Mobilis Design – parkmöbler för en naturlig utemiljö! Där stod flera av våra produktfamiljer och bara väntade på att vi skulle slå oss ner.

Mobilis Designs parkmöbler kan verkligen konsten att sticka ut. Med högsta kvalitet, genomarbetad design och många färger att välja på, lockades många besökare till vår monter. Nyfikenheten var stor och våra danska kollegor presenterade stolt våra utemöbler för mässbesökarna.

Vi från Sverige tog många bilder och klämde och kände på alla delar för att verkligen få känslan för möblerna vi nu har lanserat i både Danmark och Sverige. Kvaliteten på träet och lacken känns verkligen så bra som vi förväntat oss. Det här kommer inte att bli svårt att presentera för våra svenska kunder.

Vi fick också bläddra i vår nya katalog för första gången. En katalog på över 200 sidor som ger inspiration och presenterar alla våra 15 möbelfamiljer. Här kan du beställa och bläddra i den!

Nästa milstolpe i lanseringen av Mobilis Design blir på Elmia Park 24-26 september, där vi bygger upp en liknande monter som den i Danmark för att visa upp vårt parksortiment för den svenska publiken. Vi är så taggade och ivriga att få visa er våra nya parkmöbler för offentliga utemiljöer.

Redan nu kan ni gå in i vår nystartade webbshop www.mobilisdesign.se och botanisera bland parksofforna, borden och planteringskärlen och bekanta er med sortimentet. Kolla särskilt in våra unika bargrupper och sittmoduler som vi är så stolta över. De kommer vi givetvis att visa på Elmia Park. Hoppas vi ses där!

Följ Mobilis Design i våra olika sociala medier så att ni inte missar nyheter och aktuella händelser! Vi finns på LinkedInFacebook och Instagram!

Vi ses där!

Hälsningar,
Camilla Lissing

Mobilis Design – En plats i rörelse