Sök
SE DK NO
30 september 2019

På mässan Elmia Park!

Så var det då äntligen dags för Elmia Park 2019! Vi hade planerat och förberett oss för detta under lång tid och förväntningarna var höga. Det är alltid spännande att komma ut och visa vad vi har att erbjuda.

Några av våra kollegor åkte upp i förväg och byggde och fixade i montern. Så kom första mässdagen och vi lastade minibussen med kollegor från kontoret och började vår resa till Jönköping. Efter några timmar var vi framme och bytte snabbt om till våra fina mäsströjor. Vi hälsades välkomna av våra kollegor som redan var på plats och de visade oss runt i montern.

Det första som slog mig var att våra parkmöbler är perfekta som mötesplatser. I montern stod möbelgrupper från familjerna CENTAURUS, VIRGO, AQUILA och TUCANA där besökare kunde slå sig ner, prata och ta en paus innan de fortsatte vidare i mässhallen. Härliga och spontana möten mellan människor i rörelse, det var precis så här vi tänkte när vi skapade varumärket Mobilis Design.

Vi tog bilder och klämde och kände på möblerna och kände oss riktigt stolta. Många besökare lockades till montern av möblernas härliga färger och unika design. Då passade vi på att prata om den höga kvaliteten på lacken och lärkträet. Och att vi har massor av färger att välja mellan till just deras utemiljöprojekt.

Besökarna fick möjlighet att bläddra i vår nya katalog och se hur stort sortimentet är. Över 230 produkter fördelade på 15 olika möbelfamiljer. Om du inte var på plats och fick en egen katalog kan du beställa och bläddra i den här.

Efter en rundvandring på mässan, där det fanns mycket spännande att se, lastade vi bussen och styrde hemåt igen. Vi tackar alla besökare för tre härliga dagar på Elmia Park och hoppas att vi ses snart igen!

Hälsningar,
Camilla Lissing

Mobilis Design – En plats i rörelse