Sök
SE DK NO
6 oktober 2021

Mobilis Designs parkmöbler – nu som smarta BIM-objekt

Nu hittar du alla våra designade parkmöbler som smarta BIM-objekt!

Building Information Modelling har funnits i mer än 10 år. Genom dessa plattformar kan du nu ladda hem smarta datamodeller av våra produkter. Det är enkelt och helt kostnadsfritt att skapa ett konto redan idag och börja ladda ned BIM-objekt. Mobilis Design finns både på bimobject.se och bimbear.com.

Gå till bimobject.se >
Gå till bimbear.se >

De digitala versionerna av våra produkter kan med fördel användas av alla inblandade i projektet, från designers och arkitekter till byggbolag, fastighetsägare och anläggare. På så sätt har alla i byggprocessen samma information och framför allt ALL information om de ingående produkterna.

Smarta hjälpmedel
På BIM-portalerna finns både revit-filer, 2D och 3D CAD-filer paketerade tillsammans med bilder, dimensioner och länkar till material- och monteringsinformation. När du laddar hem våra filer och bilder får du all information samlad på ett ställe, redo att ritas in i ditt projekt. Testa, experimentera och hitta dina absoluta favoriter ur vårt breda sortiment.

  

Här på vår hemsida kan du göra favoritlistor och samla olika produkter till dina projekt. Genom ett klick kan du skicka in dina listor till oss så vänder vi tillbaka med en offert.

Ta hjälp av oss
Sitter du tajt till? Vi hjälper dig gärna med ditt utemiljöprojekt! Det är bara att ta kontakt så löser vi dina utmaningar med allt från planering, skisser och designförslag till färdigt projekt, monterat och klart. Du hittar våra kontaktuppgifter här!

Ladda hem smarta BIM-objekt redan idag!