Sök
SE DK NO
10 december 2019

Hjälpmedel för arkitekt & projektör

Vi har tagit fram några smarta hjälpmedel för att du enkelt ska kunna välja bland våra produkter, få offerter på dina favoriter och rita in produkterna i dina utemiljöprojekt.

Favoritlistor som offertunderlag
För att det ska vara enkelt att välja, kombinera ihop och rita in våra parkmöbler har vi tagit fram några funktioner som kan hjälpa dig i ditt arbete. I vår webbshop www.mobilisdesign.se kan du enkelt samla favoritprodukter till ett projekt eller bara skapa en favoritlista för framtida behov.

Du kan stjärnmarkera de produkter du gillar och samla de i olika listor redan i produktöversikten. Ett exempel: Du letar efter en parkbänk. Klicka på Produkter och välj Bänkar. Här får du en överskådlig vy över alla bänkar i vårt sortiment. Stjärnmarkera dina favoriter och namnge din lista. Du kan ha samma favoritprodukt i flera listor.

Genom att döpa dina favoritlistor med till exempel projektnamn har du full koll på vilka parkmöbler du samlat ihop. När du valt klart klickar du på knappen Favoriter längst upp på vår hemsida. Nu kan du bläddra bland dina listor och även skicka in de till oss för att få en offert.

CAD-filer för nedladdning
På alla våra produkter finns det nedladdningsbara CAD-filer i dwg-format. Allt för att underlätta ditt arbete när du sitter i projekt och ska planera. Du kan helt kostnadsfritt ladda hem både 2D- och 3D-filer och även en samlad fil för en hel produktfamilj.

I dina favoritlistor kan du ladda hem alla dwg-filerna för dina stjärnmarkerade produkter i samma vy. Smidigt och enkelt när du har bestämt dig och du slipper leta upp varje produkt för sig.

Vi hoppas dessa funktioner kan underlätta ditt arbete och spara tid i ditt nästa projekt. Hör gärna av dig om du undrar över något eller behöver tips och råd. Vi hjälps åt att skapa framtidens mötesplatser!