Sök
SE DK NO
18 september 2019

Mobilis Designs katalog är här!

I vår monter på mässan Elmia Park den 24-26 september kommer Mobilis Designs nya katalog att ligga nytryckt och klar! Välkommen in i vår monter B03:24 och hämta ditt eget ex! Samtidigt kan du passa på att klämma och känna på några av våra möbelfamiljer som vi visar på mässan.

Katalogen är en riktigt tung produktion på över 200 sidor med bilder, inspiration och presentation av hela Mobilis Designs sortiment. Du kan läsa om vår historia och varför vi har döpt våra produktfamiljer efter latinska stjärnbilder. Se detaljerade bilder på olika typer av montering och mängder av inspirerande miljöbilder.

På ett uppslag kan du se hela färgpaletten över alla fantastiska RAL-färger du kan välja mellan när du beställer parkmöbler från oss. De färger vi valt att visa på produkterna i katalogen är bara exempel på hur du kan leka med uttryck och ge din utemiljö ett unikt utseende. Givetvis väljer du själv färg på de möbler du väljer ut till ditt projekt.

Vi hoppas att du ska bli inspirerad och att vi ses på mässan för att diskutera vidare om ditt projekt! Om du inte har möjlighet att komma till Elmia Park kan du bläddra i katalogen och beställa hem den från vår hemsida.