Sök
SE DK NO

Isa Glacier Planteringskärl

Produktnummer sr5000-4-s
  • {{media.altText}}
  • Visa fler

OM PRODUKTEN

Isa Glacier är ett planteringskärl tillverkat av 100 % återvunnen plast med mörkblå toner som ger varje produkt sin unika färgvariation. Isa gör sig utmärkt både i grupp och i ensam majestät. Materialet tål nästan alla tvättmedel, är vädertåligt och kräver inget underhåll.

Isa är en spännande designprodukt med många möjligheter. Planteringskärlet passar utmärkt i både privata och offentliga rum utomhus som parker, torg, uteserveringar och i bostadsområden. Produkten kan fyllas med sand om den ska vara tung men flyttbar eller monteras i underlaget med markspett.

Isa Planteringskärl pryder självklart sin plats även inomhus i exempelvis hotellobbyn, på kontoret eller i skolkorridoren.

Utvändiga dimensioner: L 79 x B 32 x H 70 cm
Invändiga dimensioner: L 75 x B 28 x H 36 cm

Planeringskärlet Isa är uppkallat efter den gambiska aktivisten och entreprenören Isatou Ceesay som även har kallats för återvinningens drottning. Hon startade en rörelse i Gambia 1997 där hon utbildade kvinnor i hur de kunde ta vara på plastavfall och omvandla det till produkter som kunde säljas och ge dem en inkomst.

{{ $ctrl.selectedVariant.price | audienceprice | currency }}
Välj färg och material
Specifikationer
Dimensioner

Längd 79 cm

Bredd 32 cm

Höjd 70 cm

Färger

Blå

Familj

SMALLrevolution

Material

Återvunnen plast

Andra produkter i familjen