Sök
SE DK NO

Idre

Möblera och matcha aktivitetsområdet

CENTAURUS & DELPHINUS

Träningsutrustning och multiarenor i all ära, men vad vore ett aktivitetsområde utan sittplatser? De kan vara helt centralt placerade, eller stå lite i skymundan i utkanten av lekplatsen. Det är ändå parkbänkarna som binder ihop hela området.

Planera in parkmöblerna från start
När du planerar och projekterar ett aktivitetsområde, glöm inte parkmöblerna! Oavsett hur stort eller litet ditt område är så behövs alltid sittmöjligheter, papperskorgar och platser för återhämtning. Var ska besökarna annars lägga ifrån sig sin väska och sitta och byta skor? Eller bara vila benen efter gympasset medan barnen leker på lekplatsen?

När vi tillsammans med Idre Fjäll planerade det nya aktivitetsområdet för sommarsäsongen, var parkmöblerna med från start. Det är de välplacerade bänkarna som knyter ihop hela området och ger besökarna möjlighet att sitta ner och ta en vätskepaus mellan de olika utmaningarna. En vilopaus bidrar i sin tur till att du orkar vara i rörelse längre och testa fler aktiviteter. Här kan du läsa mer om aktivitetsområdet.

Matcha och möblera aktivitetsområdet
Den klassiska RAL-färgen 6011 Reseda green går som en grön tråd genom hela aktivitetsområdet. Från padelbanorna och träningsställningen, via utegymmet och vidare till bänkarna och papperskorgarna. En härlig nyans som dessutom matchar granarna i bakgrunden. Bänkarna och papperskorgarna har ytterligare en uppgift – att skapa trivsel och underlätta ordning och reda.

Generationer tillsammans i rörelse
Kanske följer du med barn och barnbarn till fjällen på sommarsemester, men du orkar inte spela landhockey lika länge som barnen? Då är det perfekt att kunna ta en paus på loungebänkarna utanför multiarenan. Någon måste ju serva med dricka och glada tillrop, eller hur?

Våra möbelfamiljer