Sök
SE DK NO

Katrineholm

DELPHINUS adderar färg och form till idrottsområdet

Möbelfamiljen DELPHINUS

Med livlig färg och mjuka former berikar DELPHINUS-familjen idrottsområdet vid Dufveholmsskolan. Nöjda elever och idrottsutövare i området njuter av en paus mellan träningarna och lektionerna.

Dufveholmsskolan kan stoltsera med en ny hinderbana och ett nytt färgglatt utegym i direkt anslutning till skolbyggnaden. Sedan tidigare finns redan badhus, fotbollsplan och idrottshall så det blev ett fint komplement till alla idrottsintresserade som redan är aktiva i området.

I Katrineholm ser man inga hinder, bara möjligheter. Därför kallar de hinderbanan för en möjlighetsbana i stället. En möjlighet för både elever och andra idrottsutövare att testa OCR och även utegymmet med justerbara vikter.

> Läs mer om hinderbanan och utegymmet här!

I anslutning till utegymmet och hinderbanan placerades S-formade bänkar och loungemoduler ut. De designade parkmöblerna från familjen DELPHINUS är pulverlackerade i samma läckra färg som träningsstationerna har. En orange tråd som nu genomsyrar hela området och ger möjlighet att sitta ner och ta en paus mellan träningsutmaningarna.

DELPHINUS-modulerna har verkligen en förmåga att berika en plats med sina mjuka former och inbjudande färg. Bänkmodulerna skapar ett härligt flow där eleverna gärna slår sig ner och tar en paus mellan lektionerna. Tåliga, hållbara möbler där du kan skapar ditt eget mönster med både höga och låga, runda och halvcirkelformade moduler.

Vilken färg passar till ditt utemiljöprojekt?

Möbelfamiljen DELPHINUS