Sök
SE DK NO

Gävle

Släktträff på Sjunde Tvärgatan i Gävle

TUCANA & PHOENIX

Innergården på Sjunde Tvärgatan i Gävle fick ett rejält uppsving under sommaren 2023. En tidigare ganska grå och tråkig yta blev till en oas av färger, nya planteringar och mysiga platser att umgås på. De gamla utemöblerna hade gjort sitt och byttes ut till Mobilis Designs parkmöbler. Den härliga RAL-färgen 1018 Zinc yellow piggar verkligen upp och lockar nu ut de boende till sin fina innergård.

Släktträff på innergården
Här har vi tillsammans med beställaren ordnat en riktig släktträff mellan familjerna PHOENIX och TUCANA. Från familjen TUCANA bjöd vi in stolar, bänkar, soffor och bord samt de viktiga papperskorgarna förstås. De två bargrupperna representerar familjen PHOENIX. Här fick de boende i husen runt omkring en fantastiskt fin umgängesyta med plats för alla i grannskapet.

Sällskapsytor vs lugn och ro
Vi gästas även av Gnistan Grill som tronar i mitten av sällskapsytan. Det är upplagt för ett rejält släktkalas, kan vi konstatera. För att komplettera med ännu mer sittyta placerades en DELPHINUS Loungebänk mitt i all grönska. Perfekt om man vill sitta för sig själv och filosofera en stund.

Inbjudan önskas
Här lämnar vi familjerna på Sjunde Tvärgatan i Gävle och önskar de stort grattis till den fina upprustade innergården. Kanske blir vi inbjudna till nästa års släktträff? 

 

(Klicka på pilen till höger i bilden för att se fler bilder på detta fina referensprojekt!)

Familjen TUCANA