Sök
SE DK NO

Skövde

Optimerad mötesplats med aktiviteter för alla

Möbelfamiljen SCORPIUS

Att placera ut parkmöbler i närheten av lekplatser och utegym har många fördelar. Här kan du sitta bekvämt och ha koll på barnen när de leker. Ta gärna med lite fika, det är alltid populärt! För de som tränar på utegymmet är det väldigt uppskattat att ha någonstans att ställa ryggsäcken och vattenflaskan. Här kan du även sitta ner och knyta skorna och äta ditt mellanmål när du tränat klart.

I bostadsområdet i Skövde fanns ett helhetstänk när parken vid höghusen planerades. Med parksoffor, papperskorgar och fikamöjligheter på samma plats blev området så mycket mer än bara en lekplats eller ett utegym. Det blev ett rekreations- och aktivitetsområde, med något att göra för alla besökare.

  • Stressade småbarnsföräldrar kan sitta ner och ta en paus medan barnen leker.
  • Hela familjen kan fika tillsammans vid den populära bargruppen.
  • Tonåringarna kan sitta på den dubbla loungebänken och prata hemligheter.
  • Du som tränar på utegymmet kan samtidigt ha koll på barnen på lekplatsen.
  • Sätt din väska och vattenflaska på bänken medan du tränar.
  • Ett välbehövligt mellanmål passar utmärkt vid bargruppen efter träningspasset.

> Här kan du läsa mer om lekplatsen.

 

Husens design och färgsättning var vägledande
Husens vackra träfasader och balkongräcken i lackerat stål var vägledande i valet av parkmöbler. Den moderna designen på möbelgruppen SCORPIUS passade fint in i miljön vid de nybyggda höghusen. Parkmöblerna är tillverkade av lärkträ och stålet pulverlackerades med RAL-färgen 9006 White aluminium, för att matcha kulören på husens ståldetaljer.

Unik bargrupp för utemiljö
SCORPIUS Bargrupp med ett högt bord och fyra stolar är unik i sitt slag. Med inspiration från de klassiska höga barmöblerna i en restaurang har man nu möjlighet att skapa en inbjudande utemiljö. Bargruppen monteras genom nedgjutning vilket gör att den kan placeras även på ojämn mark, som i en park eller ett rekreationsområde. Samla hela familjen och ta en härlig fika i solen!

Möbelfamiljen SCORPIUS